15-03-09

Sandrine gaat weg bij Eén

Sandrine in volle glorie in haar zangcarrière

Sandrine Van Handenhoven (ken je vast van Idool) wil zich de komende maanden en jaren volledig op haar zangcarrière concentreren. Daarom stopt ze met haar omroepwerk voor Eén. Sandrine verdwijnt niet meteen van het scherm, maar zal nog tot eind augustus op Eén te zien zijn. Samen met de andere omroepsters vervangt ze Saartje Vandendriessche dus nog tijdens haar bevallingsverlof. 

Sandrine over haar keuze: 'Ik moet toegeven dat mijn hart in de eerste plaats voor muziek klopt. Dat is altijd al zo geweest. Toch heb ik de voorbije twaalf maanden met veel plezier kennisgemaakt met werken voor televisie in het algemeen en omroepen in het bijzonder. Ik heb veel dingen bijgeleerd die me ook in mijn zangcarrière van pas kunnen komen en ik ben blij dat ik met de andere omroepsters heb mogen samenwerken'.

Eén-netmanager Jean Philip De Tender: 'Uiteraard ben je als netmanager niet blij als een gezicht van je net de deur achter zich dichttrekt. Maar wie kan het Sandrine kwalijk nemen dat ze volop voor één carrière, haar zangcarrière, wil gaan? Ik wil haar bij deze nieuwe stap dan ook alle succes toewensen.'

Eén heeft momenteel geen plannen om een nieuwe omroepster in te schakelen in de plaats van Sandrine. Sandrines omroepopdracht zal vanaf september ingevuld worden door de vertrouwde gezichten Andrea, Yasmine, Geena Lisa, Evy en Saartje.

x

07:47 Gepost door Krien in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: sandrine, een |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.