12-04-09

Broodje aapverhaal (dode wijnvlek)

Een jongen ontmoet in een cafe een mooi meisje. Na een tijdje gepraat te hebben haalt hij wat te drinken aan de bar. De jongen is alleen niet zo handig en bij het neerzetten van het glas, morst hij wat rode wijn op de witte jurk van het meisje.

Later op de avond biedt de jongen aan het meisje naar huis te brengen. Het meisje vertelt waar ze woont. De jongen zet haar voor de deur af en bedankt haar voor de leuke avond.

De volgende avond keert de jongen terug naar het huis van het meisje om haar mee uit te vragen. Een oudere vrouw doet de deur open, en de jongen vraagt of hij haar dochter mag spreken. De vrouw wordt lijkbleek en vertelt dat haar dochter een paar weken geleden bij een ongeluk is omgekomen.

De jongen legt uit dat dat niet kan omdat hij haar de avond ervoor nog heeft gesproken in het cafe. Besloten wordt om het graf te openen om duidelijkheid te krijgen. Als de kist wordt geopend ligt daar nog steeds het overleden meisje, in haar witte begrafenisjurk. Alleen zit er op de voorkant van de jurk een grote rode wijnvlek.

Dit is nog een broodje aapverhaal, wel wat enger dan het vorige, niet?

x

17:15 Gepost door Krien in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: broodjeaapverhaal |  Facebook

Commentaren

Hey,


Ik heb gezien dat je mijn blog hebt bezocht. Je hebt zelf ook een heel aangename blog!


grt,


Tony

Gepost door: anthonyg | 13-04-09

De commentaren zijn gesloten.