26-05-09

Misverstand

Hoi lezers!

Eventjes geleden checkte ik mijn mails en zag ik er eentje tussenzitten die op het eerste gezicht niet veel met mij te maken had. Ik ben namelijk nog jong, en deze mail was een brief over een proces verbaal... Nu blijkt dus dat de achternaam van de persoon aan wie deze brief geschreven was, dezelfde is als de mijne, en dat zijn/haar voornaam maar 1 lettertje verschilt. Zijn/haar adres komt niet overeen met dat van mij, dus had ik meteen door wat er gebeurd was. Het emailadres was 1 letter verkeerd getypt waarschijnlijk.

Dus heb ik een beleefde mail teruggestuurd en dit uitgelegd. Benieuwd naar het antwoord...

Grappig is wel dat dit al de tweede keer met dezelfde persoon voorvalt!

Heeft een van jullie al eens zoiets meegemaakt? Laat het me weten via een reactie.

x

 

19:29 Gepost door Krien in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook

Commentaren

Dag Krientje Ik heb de geboorte van het baby-olifantje Kai-Mook online gezien...ik ben er de hele nacht voor opgebleven! Maar het was de moeite. Maar net toen ik nog even in mijn bedje wou kruipen kwam mijn vriend naar beneden na een goede nachtrust en hij stuurde me ook weer beneden met de woorden: "Wie 's nachts aan de pc kan zitten" kan nu ook mee boodschappen doen. Maar in de namiddag heb ik toch een slaapje gedaan in de zetel! ;-))
Nee, zulke mails heb ik nog niet gekregen en daar maal ik niet om...wel mails van een of andere jaloerse blogger, maar daar houden we geen rekening mee hoor!
Liefs en nog een hele fijne woensdag gewenst...veel succes met de studies en tot heel gauw!

Gepost door: Veerle | 27-05-09

De commentaren zijn gesloten.