24-03-10

Eindwerk LO

Hoi lezers,

Enkele uren geleden kreeg ik te horen dat we tegen 19 mei een groepswerk LO (Lichamelijke Opvoeding) moeten afgeven en presenteren. De bedoeling is dat wij zelf, in groepjes van een man of drie, één lesuur LO geven.

Alle onderdelen staan vast: eerst bijvoorbeeld stretchen, dan mobilisatie,... In ieder geval veel gedetailleerder en moeilijker dan ik verwacht had. Ten eerste denk je bij LO niet meteen aan een groepswerk en ten tweede zeker niet aan een groepswerk waarbij je een gans lesuur moet invullen door aerobicles, zumba, ... te geven.

Maar ja, als ik er eventjes over nadenk kan het best wel leuk worden. Onze punten hangen er voor een groot deel vanaf, 3/4 van onze punten van het tweede semester. En dat is heel wat. Ik hoop alleen dat we genoeg tijd zullen hebben om af te spreken en alles goed voor te bereiden... Als de andere leerkrachten daar maar geen stokje voor steken...

Maar ja, op onze school zijn we dat gewoon, hé... Want wat zijn latinisten? Juist ja: maximalisten!

x

P.S.: Ik opende deze week een fortune cookie met de volgende wijze boodschap: "Een vurig gewenste doorbraak kondigt zich aan." Ik ben benieuwd!

 

17:03 Gepost door Krien in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.