17-08-10

Activia Hoep

Beste lezers,

Zoals jullie misschien al wel gehoord hebben, ging op 14 augustus (2010) op het Klein Strand van Oostende het Activia Hoep Wereldrecord door. Nu mogen jullie drie keer raden: ja, ik was erbij!

Het evenement werd in goede banen geleid door tal van Activia-medewerkers, maar ook door een gerechtsdeurwaarder, een presentator, een muziekband Cookies & Cream, en last but not least Evy Gruyaert en Julie Taton, de twee ambassadrices. Van Evy Gruyaert is bekend dat ze zich maar al te graag voor sportieve acties inzet. We kennen haar van onder andere Start to Run.

Om genoeg volk te lokken, had Activia de Nederlandse Karin de Wit  op het podium uitgenodigd. Deze professionele hoelahoepster showde haar kunnen alsof het niets was. Iedereen was onder de indruk. Als je meer over haar te weten wilt komen, surf dan eens naar www.hoopdance.nl. Je ontdekt er hoe je lessen bij haar kan volgen én je kan zelfs een gepersonaliseerde hoelahoep bestellen!

 Karin de Wit

De drie dames, Evy, Julie en Karin, gaven ongeveer om het halfuur instructies en handige tips om te leren hoelahoepen. Als je Evy Gruyaert wilt als je "hoelahoepcoach", bekijk dan zeker het filmpje op http://www.activia.be/activiahoep/index.php/video.html. Zie je liever Julie Taton aan het werk, ga dan naar de Facebook-pagina van Activia Hoep, en bekijk daar de filmpjes. Hier kan je ook terecht voor heel wat foto's en sfeerbeelden.

Meer info over de voorwaarden van het wereldrecord vind je door op deze link te klikken en het filmpje te bekijken: http://www.focus-wtv.tv/programma/focus/wereldrecord-hoela-hoepen. Nog een extra weetje: we hebben het twee keer mogen proberen. Verder heeft de persoon die het wereldrecord van langste hoelahoepper op zijn naam heeft staan, het maar liefst 90 uur volgehouden!

Er waren ook heel wat prijzen te verdienen. De presentator riep driemaal mensen op het podium. Twee keer konden kinderen een spelletje spelen. Als ze wonnen, kregen ze drie kussen van Evy Gruyaert. Maar ook de volwassenen lieten zich niet kennen. Drie koppels moesten het tegen elkaar opnemen in een wedstrijdje dansen on stage. Elk koppel kreeg een Flair-zakje met spulletjes en het winnende paar kreeg een weekendje cadeau. Verder werd er tweemaal een beste hoelahoeper uitgekozen door de camera, die dan ook beloond werd met een weekend.

Vele fotografen liepen tussen de hoelahoepende mensen heen om deze dag vast te leggen. Ook Flair was van de partij. Zij hadden een tentje opgesteld waar je een foto kon laten nemen met zonnebrillen en/of -hoedjes op. Deze foto's zullen verschijnen op www.flair.be. Natuurlijk was er ook een gratis geschenk: een eigen groene Activia-hoelahoep en een Activia Hoep T-shirt. Die laatste was nogal aan de grote kant en doet nu dus dienst als pyjama Stoer. Maar dat was nog niet alles. Bij afloop van dit uniek evenement, kreeg iedere deelnemer een welverdiend Activia-drankje. Keuze uit verschillende smaken: onder andere bosvruchten en aardbei-kiwi. Ik had aardbei-kiwi en vond het best wel lekker en fris.

Actieve bifidus in een flesje

Hoelahoepen is amusant en niet zo moeilijk. En niet te vergeten: het is goed voor de lijn! Het zorgt voor een strakke buik én billen. Wist je dat je na 10 minuten al 100 calorieën verbrand hebt?!?

Dus schaf jezelf een hoelahoep aan en shaken maar!

 

14:10 Gepost door Krien in Sport | Permalink | Commentaren (0) | Tags: activia, hoelahoep, flair |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.