28-05-11

Laatste keren, eerste keren

Binnen minder dan een maand studeer ik af. Dit betekent dat er  al enkele laatste keren geweest zijn, maar dat er ook nog veel moeten komen.

Welke laatste keren er zoal al geweest zijn? Deze vrijdag heb ik bijvoorbeeld mijn laatste les Godsdienst ooit gehad. Gezien de leerkracht is dit wel spijtig. Een vak dat ik (mede dankzij) de leerkracht absoluut NIET zal missen is Wiskunde (wat had je dan gedacht?). Ook heb ik mijn laatste examen ongeziene vertaling van Latijn al achter de rug. Maar niet getreurd, dat van Grieks moet nog komen Knipogen . De laatste keer examens is ook nog niet meteen voor vandaag.

De vreemdste laatste keer zal vooral zijn wanneer ik zal beseffen dat ik die school voorlopig eventjes niet meer zal binnenstappen. Het wordt toch een soort van afscheid. Niet moeilijk, ik heb er elf jaar doorgebracht. Elf jaar waarvan ik dacht dat er ooit wel een einde aan zou komen, maar toch zo snel niet. Elf jaar zwoegen en vloeken op school in het algemeen (ik denk dat iedereen zich daarin wel herkent) maar ook ontzettend veel plezier maken met vrienden én bepaalde toffe leerkrachten.

Maar kom, genoeg geblijt/gebleit (kent iemand hier de juiste spelling van?) nu.

Binnen minder dan een maand studeer ik af. Dit betekent dat er een heleboel eerste keren op me af zullen komen.

x Krien

 

Dit is het einde, dat doet de deur dicht
Er zijn geen woorden voor, ja dat is tra la la la

08:53 Gepost door Krien in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: school |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.